Hrvati lete u svemir

03/12/2010

Generali osiguranje slogan je svoje kampanje za autokasko osiguranje „Nevjerojatno! Čuda se događaju“ primijenio na vlastito poslovanje, ali i na nagradnu igru čijem će finalnom pobjedniku omogućiti ni više ni manje nego put do svemira!

 

Naime, Generali  je u sklopu ovogodišnje promocije novih proizvoda autokasko osiguranja kojim omogućava povrat od 10% premije punog autokaska u slučaju da nema šteta te Mini kaska po pristupačnoj cijeni, odlučio omogućiti svim ugovarateljima punog ili Mini autokasko osiguranja osobnog vozila da se u razdoblju od 18. ožujka do 31. prosinca uključe u nagradnu igru Generali osiguranja i American Expressa – Put do svemira.
Vođeni željom da inovativnim rješenjima pružimo dodatne vrijednosti našim klijentima u Generaliju smo oblikovali jedinstvene i pristupačne proizvode autokasko osiguranja, pružajući svakom našem klijentu višestruke pogodnosti da kao odgovorni vozač samostalno utječe na još povoljniji iznos premije punog autokaska kroz njezin povrat od 10% u slučaju da nema šteta - istaknuo je Michele Cirieco, predsjednik Uprave Generali osiguranja na jučerašnjem press eventu.

Ponudu su proširili ekskluzivnim nagradnim programom za klijente koji će jednom od njih pružiti nevjerojatno iskustvo putovanja do svemira. Kao poseban gost iz SAD-a  novinarima se obratio Greg Claxton, predstavnik agencije za space turizam Incredible Adventures. Autentično je prenio iskustava u pripremi toga nesvakidašnjeg putovanja pod čijom će organizacijom prvi Hrvat otputovati u posjet zvijezdama. Na ovu jedinstvenu avanturu dobitnik će se upustiti uz iskusnog profesionalnog pilota američke agencije Rocketship Tours. Podvig će se tijekom 30-minutnog suborbitalnog leta na visinu od 61 kilometra snimati i kamerom i biti mu svojevrsni suvenir.

Proglašenje dobitnika glavne nagrade održat će se 25.01 u Areni Zagreb i tada ćemo saznati koji sretnik oblači odijelo astronauta i sjeda u sub-orbitalnu letjelicu Lynx Marc 1 te poput likova iz SF filmova leti do svemira!

 

Autor: Svjetlana Pećinar

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox