Marketinški trik: Obamu osigurali od ugriza krokodila u Australiji

15/11/2011

Barack Obama trebao bi biti toplo primljen u Australiji kamo će doputovati u srijedu, a jedna je tvrtka i besplatno osigurala američkog predsjednika protiv ugriza krokodila.

Tijekom dvodnevnog posjeta toj zemlji Obama će posjetiti Canberru, administrativno središte, te Darwin, glavni grad Sjevernog teritorija, područje u kojem obitavaju krokodili.

Lokalna tvrtka TIO ovu je priliku iskoristila da se reklamira i najavila da će osigurati američkog šefa države protiv rizika od ugriza krokodila. Ako predsjednik umre od posljedica ugriza reptila, njegova obitelj će dobiti 50.000 australskih dolara odštete.

To je jedinstveni proizvod za jedinstveni prirodni okoliš. Jako smo zadovoljni što smo otvorili policu osiguranja za Obamu, kao uspomenu na njegov boravak u Sjevernom teritoriju, izjavio je Richard Harding, direktor TIO-a koji predlaže taj tip proizvoda već 20 godina.

Dvije osobe poginu prosječno svake godine u Australiji od krokodila koji iz slatke prelaze u slanu vodu. Te životinje, nazvane "salties", mogu doseći više od sedam metara dužine i težiti više od tone. (Hina/jh)

 

 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox