Ostvarite želju i postanite coach! Natječaj za stipendije otvoren još samo nekoliko dana

13/02/2012

U nešto više od tri tjedna, koliko do sada traje natječaj za stipendije edukacije 'Biti coach' informirali smo kandidate-polaznike o edukaciji, pisali o coaching praksi, te o voditeljima i partneru edukacije.

Namjera nam je bila da se za stipendiju jave kandidati kod kojih je najjače izražena želja da  postanu coachevi, te oni koji su spremni u edukaciju uložiti odgovarajuću količinu energije, vremena i predanosti.

Motivacijska pisma koja smo do sada primili potvrđuju nam da kandidati već imaju jasnu ideju kako će coaching koristiti u vlastitom okruženju. Neki coaching smatraju svojim životnim pozivom, drugi planiraju krenuti korištenjem coachinga na sadašnjem poslu, te postepeno realizirati i vlastitu coaching praksu. Sva motivacijska pisma naglašavaju potrebu i spremnost coacha na stalan rad na sebi i cjeloživotno obrazovanje. Posebno jebitno i pozitivno što kandidati naglašavaju energiju, pozitivan stav i spremnost na rad s drugima – sve značajke neizostavno potrebne dobrim coachevima.

Imate li puno energije, želje za coaching pozivom i odlučnosti potrebne za promjene, požurite i napišite nam svoje motivacijsko pismo.  Naslovite ga s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr, najkasnije do 15.2.2012. Kandidate koji najbolje opišu svoju motivaciju nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Rezultati odabira bit će objavljeni 20.02. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS/JK)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox