Ostvarite želju i postanite coach! Osvojite stipendiju za edukaciju 'Biti Coach'

20/01/2012

Volite raditi s ljudima na njihovom razvoju, diskutirati o njihovim projektima, dilemama i odlukama.  Na svom radnom mjestu koristite coaching vještine i voljeli bi ih usavršiti?

Prijatelji i poznanici često traže i cijene Vaše savjete, pa ste vać razmišljali o coaching profesiji? Tražite edukaciju koja će najviše odgovarati Vašim željama?

Sigurno će Vas zanimati informacija da u ožujku 2012. započinje s radom nova grupa edukacije 'Biti coach'. Program edukacije za coaching profesiju razvili su i vode Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević.  Certificirani coachevi s višegodišnjim iskustvom i međunarodnom praksom, u  suradnji s tvtkom Cognita , vode program koji osigurava:

• Stručno znanje s područja coachinga

• Iskustvo coachinga (coaching praksa)

• Diplomu edukacije i coaching certifikat.

Iz tjedna u tjedan detaljnije ćemo vas informirati o edukaciji, a sve dodatno možete pročitati i na web stranici edukacije. Tamo ćete naći prijavnicu i za uvodnu pokaznu radionicu koja se održava 31.1. u 16 sati u Zagrebu.

Edukacija 'Biti coach' i Poslovni savjetnik pozivaju najmotiviranije buduće coacheve da osvoje vrijedne stipendije za edukaciju. Opišite nam razloge zbog kojih želite postati coach, svoja iskustva, te kako zamišljate svoju coaching budućnost. Sve to naslovite s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr. Kandidate koji najbolje opišu svoju motivaciju nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Motivacijska pisma šaljite što ranije, no najkasnije do 15.2. Rezultati odabira bit će objavljeni 20.02. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS/JK)

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox