Osvojite stipendiju za edukaciju "Biti Coach"

03/01/2013
Foto: Shutterstock

Preostalo je još desetak dana prijava za stipendije 'Biti coach'; još desetak dana da se budući coachevi odluče na najvažniji korak: pošalju motivacijsko pismo i (konačno!) pokrenu promjenu koju žele.

Tomislav Carić, Contract Manager iz Zagreba, još je jedan od certificiranih coacheva koji je edukaciju Biti Coach završio prošle, 2012. godine.  On o svom iskustvu kaže: Tijekom programa ‘Biti Coach’ doživio sam duboko transformirajuće iskustvo svojstveno samom coachingu. To iskustvo utječe na moju komunikaciju i u poslovnom i u privatnom okruženju i otkriva mi nova područja života i rada. Ono što je najvažnije od svega je da sam upoznao hrabre ljude koji su spremni mijenjati se i biti svjedoci promjene drugih. Voditelji edukacije Renata i Dragan stvaraju rijetko viđenu dinamiku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a koja je vrlo kreativna i vrlo poticajna.

U ranijim tekstovima predstavili smo samu edukaciju, pisali o coaching praksi kao vrlo značajnom dijelu edukacije, a danas nešto više o voditeljima i partnerima edukacije.     

Mr.sc. Dragan Knežević završio je postdiplomski studij na 'Human Development Counseling Foundation' u Utrechtu. Nakon osam godina iskustva kao poslovni savjetnik, projektni voditelj, coach i trener u Nizozemskoj, u Hrvatskoj od 2005 vodi tvrtku Alter Ars. Predaje Coaching na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na poslijediplomskom studiju iz Vodstva. Inovativnost – Integrativnost - Inspirativnost čine bitni dio pristupa rada koji se odnosi na promjene na individualnoj, timskoj ili organizacijskoj razini.

Cognita je tvrtka s desetgodišnjim iskustvom na području e-learninga i podučavanja putem online tehnologija. Spajajući naprednu tehnologiju s instrukcijskim dizajnom prilagođenom novim medijima, uspješno je educirala tisuće individualnih, te polaznika iz većih i manjih tvrtki. Područja edukacije uključuju korištenje informatičkih alata, napredna informatička znanja, učenje stranih jezika, vođenje projekata, zaštitu i sigurnost, poslovne vještine itd.

Iza Renate Takač Pejnović je dvadesetgodišnje menadžersko iskustvo u domaćim i internacionalnim korporacijama. Od svojih edukacija izdvaja: certifikate za HR, sistemski gestalt coaching, psihodramu, facilitaciju, te magisterij Leading Innovation and Change na York St. John University. Svojom snagom smatra sintezu korporativnog iskustva, razvojne edukacije i vjere u sposobnost razvoja pojedinca i organizacija. Posebnu vrijednost pridaje znanstvenim ishodištima coachinga.  Predsjednica je Hrvatske udruge za coaching i članica IAC.

Edukacija 'Biti coach' i Poslovni savjetnik pozivaju najmotiviranije buduće coacheve da osvoje vrijedne stipendije za edukaciju. Opišite nam razloge zbog kojih želite postati coach, svoje dosadašnje iskustvo u osobnom razvoju i radu s drugima, te kako zamišljate svoju coaching budućnost. Sve to naslovite s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr. Najmotiviranije kandidate nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Motivacijska pisma šaljite što ranije, no najkasnije do 11.1.2013. Rezultati odabira bit će objavljeni 15.1.2013. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox