Otvorenje preuređenog Billa supermarketa na Rotoru

11/09/2013

Jacques Houdek i Dječji zbor Kikići 12.9.2013. otvaraju preuređenu BILLU na Rotoru (Jadranska av. 2, Zagreb).

Nakon dvomjesečnog preuređenja, u četvrtak, 12. rujna 2013. u 07.00 sati svoja vrata kupcima otvara još ljepša BILLA na Rotoru.

Supermarket BILLA na zagrebačkom Rotoru je prvi BILLA supermarket u Hrvatskoj, otvoren u studenom 1999. godine koji ove godine proslavlja 14 godina uspješnog rada.

BILLA na Rotoru preuređena je po najmodernijem konceptu te će se novi izgled i novi način izlaganja proizvoda, koji dodatno ističe svježinu, sigurno svidjeti dugogodišnjim kupcima. Prostor je veličinom i asortimanom prilagođen novim zahtjevima kupaca koji su vrlo dobro prihvatili BILLIN koncept „kvartovskih“ supermarketa te sada prodajna površina iznosi 1460 m2, sa 8 blagajni i 2 brze blagajne te odličnim pristupom s velikim parkiralištem.

Kupcima ćemo ponuditi novi izgled, nove proizvode, svježinu u svim segmentima, novo mjesto za najugodniju svakodnevnu kupovinu, a sve to po niskim cijenama.

Dolaskom na hrvatsko tržište BILLA je donijela mnoge novitete u načinu poslovanja - fokus na ponudu svježih proizvoda, nov način izlaganja i ponude, promjene trendova u komunikaciji s kupcima na svim razinama te uvođenje loyalty programa. 

Također, BILLA je prva u Hrvatskoj predstavila koncept privatne robne marke Clever i ponudila iznimno kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama. Od samog početka poslovanja BILLA pomno gradi partnerske odnose s hrvatskim proizvođačima te se velik broj Clever artikala proizvodi upravo u Hrvatskoj.

Na dan otvorenja za svakog kupca poklon

BILLA u svojoj ponudi ima više od 10.000 proizvoda, a uvijek rado ističemo da je kupcima na raspolaganju više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača.

Još jedna novost je da se BILLI na Rotoru sada pridružila i drogerija BIPA.

Na dan otvorenja za kupce smo pripremili degustacije jela i pića, svaki kupac na dar dobit će praktičnu BILLA torbu za kupovinu, a od 16.00 do 20.00 sati najmlađe će zabavljati klaunovi i animatori za facepainting i tattooing.

Prava zabava počinje u 18.00 sati kada počinje koncert Jacquesa Houdeka i Dječjeg zbora Kikići, a u 20.00 sati spektakularni vatromet. (PS/Z.R.)

Izvor:net.hr

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox