Počinje studentski natječaj IdejaXica

30/01/2013

U petak 1. veljače 2013. otvaraju se prijave radova za drugo izdanje natječaja IdejaXica, studentskog natjecanja koje će se održati u sklopu Dana komunikacija - središnjeg festivala marketinških komunikacija u Hrvatskoj. Zadatak ovogodišnjeg natječaja je osmišljavanje marketinške strategije repozicioniranja brenda za studente Erste Club, za klijenta Erste&Steiermärkische Bank d.d.

 

Od studenata se očekuje osmišljavanje proizvoda, usluga i pogodnosti te komunikacijskih, sponzorskih i drugih aktivnosti putem kojih će Erste Club pristupiti studentima kao svojim korisnicima i na najbolji mogući način odgovoriti na njihove potrebe.

Žiri, kojeg čine vrhunski stručnjaci iz područja marketinga, ocjenjivat će radove na temelju dva osnovna kriterija: originalnost i argumentacija predložene strategije/ideje. Najbolji prijedlog bit će u cijelosti ili djelomice realiziran i tržišno proveden od strane klijenta, a student ili tim čiji rad bude proglašen najboljim osvaja 5.000 kn na Diners kartici te dobiva priliku za učenje uz praksu u trajanju od najmanje jednog mjeseca u odjelu marketinga Erste&Steiermärkische banke. Također, pobjednik će biti pozvan na sudjelovanje na festivalu Dani komunikacija.

Natječaj IdejaXica zajednički organiziraju HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i IAB Hrvatska, a podržavaju ga najvažnije obrazovne institucije u zemlji sa stručnim opredjeljenjem marketinga, kao što su Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG), Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM), VERN, WantAd School i Agora. Neke od navedenih obrazovnih institucija, poput EFZG-a uključile su zadatak ovogodišnjeg natječaja u svoj redovan studentski program te se provodi pod stručnim vodstvom mentora i dio je završne ocjene iz kolegija u kojem se provodi. (PS)

 

Na natječaju IdejaXica mogu sudjelovati studenti koji studiraju u Hrvatskoj i studenti koji imaju hrvatsko državljanstvo, a studiraju u inozemstvu. Prijavitelji mogu biti pojedinci ili tim s najviše pet članova. Radovi se mogu predati do 15. travnja 2013. putem adrese elektronske pošte: idejaxica@idejax.com.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox