Predavanje stručnjaka koje vam može zaraditi 43 kune na svaku uloženu

21/03/2011

Michael Leander, svjetski priznati stručnjak interaktivnog marketinga dolazi u Hrvatsku po prvi put. Međunarodno priznati izravni i digitalni marketing guru Michael Leander održat će u srijedu, 23. ožujka 2011. svoj jednodnevni seminar iz područja e-mail marketinga u Zagrebu.

Inicijativom CRODMA-e  Hrvatske udruge izravnog i interaktivnog marketinga  i tvrtke Kompass info d.o.o.,  popularni Email Marketing Masterclass (EMMC) stiže u Hrvatsku. Jednodnevni  događaj ima za cilj pružiti najnovije tehnike o tome kako postati uspješan u marketingu mogu sa odgovorna komunikacija e-mail marketing.

Michael Leander je govorio na seminarima i konferencijama u više od 25 zemalja. Kao  izabrani  predsjednika FIMAC-a,  interaktivnog vijeća Europske federacije direktnog i interaktivnog marketinga - on je jedan od najistaknutijih zagovornika e-mail marketinga s dozvolom primatelja. Konzultirao je niz  klijenata, kao što su Bang & Olufsen, L'Oreal, Maersk, Carlsberg i Philips, kao i regionalne lidere  u području  oglašavanja, telekomunikacija, osiguranja, trgovine i IT-a.

Rikard Lumezi, izvršni direktor CRODMA-e izjavio je - Imao sam prilike slušati Michaela ranije na nekim  skupnim događajima i radionicama. Uistinu je vanserijski  predavač  koji svojim pristupom lako diže atmosferu. Po forumima sam primijetio niz pozitivnih reakcija upravo sudionika seminara Email Marketing Masterclass od kolega u drugim zemljama. Tim više me veseli  što ćemo u Zagrebu imati prilike u intenzivnom programu upoznati se s primjenom novih metoda i  upoznati načine kako poboljšati e-mail marketing aktivnosti  i to od jednog  od najboljih stručnjaka u Europi.

 

Na pitanje što očekuje od njegova posjeta Hrvatskoj, Michael Leander kaže - Uzbuđen sam što imam priliku za razmjenu znanja koje se nakupilo tijekom posljednjih 15 godina. Povratne informacije koje sam dobio od prošlih  sudionika iz susjedne Slovenije,  govore mi da tehnike koje podučavam, će sigurno naići na plodno tlo, odnosno moći će se jako dobro se primjenjivati  i u Hrvatskoj. Znati kako pravilno planirati, realizirati, pratiti  i poboljšati komunikaciju posredstvom  e-mail marketing kampanji i biltena  e-pošte je sve važnije za marketingaše. Između ostalog, istovjetne tehnike koriste se i društvenim mrežama. (PS/mš)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox