Prva internetska prodavaonica hrvatskih proizvoda

22/11/2010

Prva internetska prodavaonica hrvatskih proizvoda za tuzemno i inozemno tržište projekt je pokrenut u petom mjesecu ove godine. Cilj projekta je objediniti sve hrvatske proizvođače, inovatore i produktivnu inteligenciju, te omogućiti svakom obrtniku i svakoj tvrtki, bez obzira na veličinu i financijsku moć, uključivanje u ovaj projekt.

 

Iako je situacija prilično loša i egzistencija poslovanja je na klimavim nogama, stvorena je nova inicijativa, trud i snaga. Grupa mladih i školovanih ljudi, pozitivnog stava s konkretnim projektom, odlučila je stvoriti prosperitetnu gospodarsku budućnost.

Projekt je pokrenut zbog prepoznate vrijednosti hrvatskih proizvoda i tradicije, zbog razjedinjenosti hrvatskog čovjeka u vlastitoj i tuđoj zemlji i u inat svima koji vjeruju da je sve crno i da ništa nije moguće.

Ponuda hrvatskih proizvoda na svjetskom tržištu, mogućnost kupnje hrvatskih proizvoda bilo gdje u svijetu rezultat je vrijednih ruku uključenih u projekt.

Otvoren je novi distribucijski kanal, novo tržište i novi kupci. Upotrebljene su tehnologije i alati koji su u svijetu dio svakodnevice. Odlazak u trgovinu ili kupovina putem interenta više nije dvojba. Naručiti i platiti proizvode koje želimo iz udobnosti vlastitog doma, te dobiti sve na kućnu adresu je najčešći način kupovine u svijetu.

 

Želja za hrvatskim proizvodima

 

Želja za hrvatskim proizvodima u inozemstvu je stvarna. Nostalgija i ljubav koju hrvatski iseljenici nose u srcu je stvarna. Iako smo mi u Hrvatskoj nerijetko prinuđeni birati proizvode prema njihovoj cijeni, u inozemstvu je kupovna moć veća i proizvodi se biraju zbog njihove kvalitete i podrijetla.

Postavite si pitanje: Kada je potrebno uložiti u promoviranje vlastitih proizvoda? Da li je to kada imate posao ili kada je prodaja pala i posla nema? Tko vaše proizvode može kupiti i gdje? Koliko je veliko tržište vaših kupaca? Želite li raditi i prodavati više? Hoćete li propustiti priliku čekajući da netko za vas nešto napravi ili ćete preuzeti inicijativu za vlastiti uspjeh?

Ovim putem pozvani su svi hrvatski proizvođači, obrtnici i tvrke, mali i veliki, da udruže snagu, jer se jedino zajedno može postići uspjeh. Vrijednost ovog projekta prepoznali su Ministarstvo gospodarstva, Hrvatska gospodarska i obrtnička komora, te veliki broj hrvatskih proizvođača koji su već uključeni u projekt.

Svakodnevno se može čuti kako je teško, tržište prodaje je stalo i gospodarska kriza uzima danak svakome. Opće nezadovoljstvo i dugotrajno razočarenje u najavljivane promjene ubija nadu za oporavkom.

Hrvati broje oko 7.200.000 pripadnika širom svijeta. Procjene govore da Hrvata izvan domovine ima gotovo isti broj kao i u Hrvatskoj. Hrvatska je zemlja koja je bez obzira na veličinu i broj stanovnika, prepoznata u svijetu prema svojim uspjesima iz različitih područja, kao što su: znanost, sport, umjetnost, modna konfekcija, industrija, inovacije, tradicija, prirodne ljepote i kvalitetni proizvodi.

 Upoznavanje i konzumacija hrvatskih proizvoda u svijetu je budućnost koja se treba stvoriti. (PS)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox