Prvi hrvatski TV spot među najkreativnijim reklamama

22/11/2011

Portal Shots.net, kolekcionar najkreativnijih TV reklama, video spotova i kratkih filmova iz cijelog svijeta, u svom je najnovijem izdanju objavio prvi spot osmišljen i proizveden u Hrvatskoj.

Strogu selekciju Shotsa uspio je proći spot Čistačica kojeg su za lanac multipleksa CineStar kreirali marketinška agencija Studio Marketing JWT, režiser Maro Pitarević i produkcijska kuća Kabinet. Serija spotova za lanac kina s pet zvjezdica od kojih je Čistačica prvi dio, snimana je do kasno u noć u CineStaru Novi  Zagreb. Odličnu suradnju režisera Pitarevića i glumice Vesne Ravenščak u ulozi taksista Roberta de Nira možete vidjeti u svim kinima CineStara, na tv kanalima CineStar TV i Action & Thriller te na stranicama www.smjwt.hr

Odmah na prezentaciji prepoznali smo veliki potencijal tog scenarija. Svi djelatnici Blitz-CineStara istinski su ljubitelji filmova i to je glavni razlog zašto smo se odlučili za ovu filmofilsku ideju. Reklama je pogođena jer je prikazala emociju koja vlada u našoj kompaniji na svim nivoima. Filmom se uspješno možete baviti samo ako ga obožavate i to i jest bila poruka ove kampanje- CineStar jest tehnološki najsuperiornije kino u Hrvatskoj, ali naša prava snaga jest u tome što mi obožavamo film – izjavila je voditeljica promocije CineStara Branka Krstulović. Reakcije na spot bile su odlične. Priznanje svjetske oglašivačke struke puno nam znači.

Za ilustraciju koliko je teško zadovoljiti zahtjevne kriterije Shotsa poslužit će podatak da su iz Slovenije do sada objavljena 4 spota, a iz BiH i Srbije niti jedan. (PS/HT)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox