Turska "faca" zaslužila glavnu ulogu u Konzumovoj kampanji

08/11/2010

Danas je u Super Konzumu Črnomerec održano ekskluzivno predstavljanje nove Konzumove promotivne kampanje i njenog zaštitnog lica g. Halita Ergenca, popularnog Onura iz serije „1001 noć". Okupljenima se obratio izrazivši zadovoljstvo ostvarenom suradnjom sa Konzumom te ekskluzivno najavivši i nove buduće zajedničke projekte.

 

Konzumovu kampanju pod sloganom „Konzum ostvaruje snove" uzvanicima su predstavili gđa Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora i gđa Ivona Janjić, direktorica marketinga Konzuma.
Iznimna popularnost serije „1001 noć" koju svakodnevno prati više od 800.000 ljudi te glavnog glumca g. Halita Ergenca, potaknula je Konzum da njegovim angažiranjem dodatno iznenadi i nagradi svoje kupce. Tako su kupci uz sve svakodnevne Konzumove pogodnosti kao što su brojne akcije, kvalitetna ponuda i usluga, prošlog tjedna imali priliku sudjelovati i u nagradnoj igri koja je za 50 najsretnih kupaca omogućila druženje i slikanje sa Halitom Ergencom.

Uz snimanje novog Konzumovog televizijskog spota kojem će Halit biti posvećen za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj, na konferenciji za medije ekskluzivno je najavio i novu veliku Konzumovu nagradnu igru: Drago mi je da mogu najaviti da će se moje druženje sa Konzumovim kupcima nastaviti i u budućnosti, budući da Konzum organizira nagradnu igru koja će najsretnije dobitnike odvesti u Istanbul. Pozivam sve kupce na kupnju u Konzumu, budući da će možda tako imati priliku posjetiti Istanbul uz naše zajedničko druženje. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox