U Hrvatsku stiže čovjek koji bi mogao pomoći Kosorovoj

07/03/2011

U situaciji općeg nezadovoljstva građana  političkim i gospodarskim stanjem u zemlji, u Hrvatsku stiže Alastair Campbell, najbliži suradnik Tonya Blaira i njegov spin doktor.

Tijekom deset godina koje je proveo radeći za Blaira, Campbell  se nalazio u vrtlogu nacionalnih i međunarodnih, političkih i ekonomskih kriza, održat će predavanje 5. svibnja u Hotelu Westin. Vlada koje se ne snalazi u rješavanju gorućih problema i inertna oproba možda mi mogli naučiti nešto od njega.

Campbell će tijekom konferencije govoriti o osmišljavanju krizne strategije, postavljaju ciljeva i taktika, komuniciranju s građanima i drugim akterima, kako se pripremiti za borbu za vlast te kako zaštiti tvrtku u vremenima krize.
Za neke uspješan komunikator, za druge manipulator medijima i informacijama, no neupitno je njegova učinkovitost. Blair nije donosio odluke bez savjetovanja s njime, a navodno nijedan ministar nije davao izjave bez njegovog odobrenja.

Imperativ za svakog političara, ekonomista i novinara

Najveći hrvatski stručnjaci za korporativno komuniciranje, u panel raspravi će govoriti o kriznom komuniciranju, o tome kako su uspjeli ili podbacili u obrani svoje tvrtke u trenucima kad se ona našla na udaru medija. Program konferencije na jednom mjestu pruža pregled ključnih stvari koje svaki političar, ekonomist i novinar moraju znati o komuniciranju, kako bi bili uspješni u svom poslu.
Teme o kojima će se govoriti su, s obzirom na političku i gospodarsku situaciju, hit teme u Hrvatskoj i regiji, a Alastair Campbell osobito zanimljiv govornik za Hrvatsku jer je 2011. izborna godina.
Konferencija je namijenjena svim marketinškim stručnjacima i biznismenima, političkim savjetnicima, stratezima, medijskim i PR stručnjacima, dužnosnicima lokalne samouprave, stranačkim dužnosnicima, potencijalnim stranačkim i nezavisnim kandidatima, civilnim udrugama, novinarima, studentima ekonomije, novinarstva i političkih znanosti. (jk)

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox