VIDI.hr – prvi web portal na kojem sami određujete koji sadržaj želite na naslovnici

12/07/2011

Vidi.hr, jedan od prvih hrvatskih news web portala, koji je online još od davne 1997. godine, obukao je novo ruho. Oduvijek okrenut prvenstveno inovativnoj populaciji, Vidi.hr omogućuje korisnicima da sami biraju koliko će općenitog, a koliko hi-tech sadržaja vidjeti na naslovnici portala, koji je osim novog i funkcionalnog dizajna uveo i nove sadržaje.

 

Od novih funkcionalnosti najmoćnija je tzv. Mood, svojevrsni mikser za određivanje količine sadržaja. Posjetitelj prema vlastitim afinitetima može prilagoditi naslovnicu tako da u koracima prikazuje sve vijesti, ili s prevagom na tehnološke vijesti u koracima od 33%, 66% i 100%.

Prateći istraživanja koja proučavaju ponašanje korisnika web stranica, Vidi.hr je uključio mogućnosti koje korisnika pretvaraju u svojevrsnog urednika vijesti koje želi dobivati. Jednostavnim pomjeranjem klizača Mooda, čitatelj određuje uređivačku politiku Vidi.hr-a prema osobnim afinitetima od više vijesti i tema koje se bave tehnologijama, popularnom znanošću i računalima, prema vijestima iz gospodarstva, politike, kulture i show-busenessa.

Još jedna dodatna funkcionalnost je rubrika „Ako ste propustili“ u kojoj je moguće na brzinu proći vijesti koje je čitatelj propustio ukoliko je duže vrijeme bio odsutan, zbog godišnjeg odmora ili službenog putovanja.

Osim tiskanog mjesečnika Vidi, izdanja na iPadu u hrvatskoj i globalnoj ediciji na engleskom jeziku, akvizicijom portala Mobil.hr te daljnjim razvojem svojih web portala sa stalnim uvođenjem inovacija, izdavačka kuća Vidi profilirala se kao grupa s najviše tehnoloških medijskih kanala u regiji koji okupljaju više od 500.000 čitatelja. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox