Zajednica ljubitelja Chevroleta odsada i na Facebooku

02/12/2011

Unikomerc Automobili, ovlašteni Chevrolet partner, otvorio je službenu Facebook stranicu pod nazivom Volim Chevrolet kao centralno mjesto na kojem članovi u interaktivnoj komunikaciji s osobljem mogu naučiti više o uslugama i aktivnostima tvrtke, pogodnostima, trenutačnim akcijama te načinima učinkovitog održavanja automobila. Uz navedeno članovima se pruža i pregršt zanimljivih i zabavnih sadržaja auto-tematike. Članovi će također imati priliku sudjelovati u nizu nagradnih natječaja u kojima će se vrednovati najbolji savjeti i komentari.

Nema diskriminacije

Projekt na društvenoj mreži  dio je kampanje društveno odgovornog poslovanja tvrtke Unikomerc Automobili koja svoj izlazak na društvenu mrežu započinje prigodnom akcijom sniženja cijena automobilskih guma u cilju promicanja sigurne vožnje u zimskim uvjetima.

Misija našeg poslovanja je osigurati vrhunsko iskustvo u izboru, kupovini, posjedovanju, korištenju i održavanju automobila. Stoga smo uz postojeće kanale komunikacije s našim kupcima i korisnicima otvorili i mogućnost dijaloga i razmjene iskustava putem najpoznatije svjetske društvene mreže - Facebooka“, istaknuo je Ivan Milek, voditelj prodaje tvrtke Unikomerc Automobili.

Iako stranice svojim imenom sugeriraju usredotočenost na vozila marke Chevrolet, dobrodošli su, svakako, svi – od vlasnika drugih modela vozila, do onih koji možda niti ne posjeduju automobil. (PS/jk)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox