Financijske institucije na WinDays18 konferenciji

WinDays18 Business, poslovna konferencija održat će se u utorak i srijedu, 24. i 25. travnja, a jedan od programskih smjerova su financijske institucije.


Uvodno predavanje na ovom smjeru održat će digitalni savjetnik u Microsoftu Roberto Bitunjac koji će pojasniti kako digitalna transformacija može pomoći igračima u financijskoj industriji da ostvare rast. Istaknuti govornici predstavit će i naglasiti prednosti inovativnih usluga u financijskom sektoru, otvorenog bankarstva i PSD2 regulative, Blockchaina i umjetne inteligencije te prezentirati Microsoft partnerska rješenja kroz primjere uspješnih digitalnih transformacija Microsoftovih korisnika.

Prvoga dana program konferencije bit će podijeljen u pet smjerova koji će se baviti različitim industrijama: financijskim institucijama, proizvodnjom, maloprodajom, obrazovanjem, javnom upravom i zdravstvom.

Drugoga dana na rasporedu su suvremeni trendovi koji mijenjaju poslovanje, kao što su Blockchain, Internet of Things, Data Science i AI. Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired održat će Keynote predavanje na temu umjetne inteligencije i kako ona mijenja poslovni, ali i privatni život. Mark Van Rijmenam, osnivač Datafloq.coma i jedan od Top 10 najutjecajnijih osoba za Big Data, govorit će o Blockchainu.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox