FMCG Summit - Trgovci na tronu – izvozimo hrvatsko!

Što je zajedničko Marku Pipuniću, Miodragu Borojeviću, Mirku Mrakužiću i Lani Zanne Latos? Osim što su predvodnici sektora robe široke potrošnje koji se mogu pohvaliti impresivnim poslovnim rezultatima, bit će dio najvećeg FMCG događaja u regiji. Upravo oni su govornici na ovogodišnjem FMCG Summitu!


Četvrti po redu FMCG Summit Zagreb bit će održan 25. listopada u Plaza Event Centru. InStore magazin i ove godine okuplja velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki.  

FMCG Summit centralno je mjesto za najnovije trendove i najbolje prakse iz FMCG sektora, kao i  spona između trgovaca proizvođača i distributera. Sudionicima ćemo ponuditi analizu stanja i potencijala domaće FMCG industrije, kao i trgovačkih trendova u centralnoj i istočnoj Europi. Predstavit će se domaći pojedinci koji su izgradili zavidnu karijeru u globalnim kompanijama, a bit će riječi i o velikim globalnim trgovcima koji pružaju priliku domaćim proizvođačima PL-a.  

Pridružite nam se na najvećem regionalnom događaju u sektoru robe široke potrošnje. Više informacija o FMCG Summitu pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox