Galinec umjesto predsjednika uprave Industrogradnje sada član NO-a

Josip Galinec podnio je ostavku na dužnost predsjednika Uprave Industrogradnje, a izabran je za člana Nadzornog odbora te tvrtke, navodi se u obavijesti na Zagrebačkoj burzi.

 

Na Glavnoj skupštini tvrtke, temeljem protuprijedloga dioničara, Galinac je jednoglasno izabran za člana Nadzornog odbora (NO), a prethodno je podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave društva.
Nadzorni odbor prihvatio je i ostavku člana Uprave Ivona Pavelića.

Uprava je prethodno NO-u prezentirala odluku o aktivnostima na restrukturiranju poslovanja tvrtke u narednih 12-18 mjeseci, a koja predviđa ciljane aktivnosti u tri segmenta - unaprijeđenju građevinske djelatnosti, razvoju kapitalnih projekata i upravljanju fondom nekretnina s ciljem osiguranja uvjeta za održivi nastavak i razvoj ukupnog poslovanja te povećanje vrijednosti kapitala dioničara.
Za svaki od navedenih segmenata tvrtka će imenovati direktore s odgovarajućim znanjima i referencama, a provedbu odluke pratit će NO, navodi se.

Uprava je izvijestila i o zaključenom kreditnom aranžmanu, uz sudjelovanje najvećih dioničara tvrtke, a kojim su osigurana financijska sredstva potrebna za planirane aktivnosti. (Hina/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox