Goran Car novi direktor u Combisu

Goran Car novi je direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu, stručnog tima koji nudi usluge izgradnje kompleksnih informacijskih sustava sa stotinama i tisućama zaposlenika, vodi brigu o optimalnim načinima pohrane podataka i zaštite sustava te pruža proaktivnu operativnu podršku od 0-24 sata.

 

 

Kao direktor Sektora sistemske podrške i integracije, Goran je zadužen za cjelokupno planiranje i unapređenje poslovanja sektora te vođenje i poslovni razvoj tima ljudi specijaliziranih za pružanje naprednih sistemskih usluga i rješenja.

 

Goran je na mjesto direktora Sektora promaknut s pozicije Sales Managera za telekomunikacijsku industriju, a u Combisu je prethodno vršio dužnosti zamjenika direktora Sektora IP komunikacija. Iza sebe ima iskustvo vođenja i sudjelovanja u brojnim projektima, većinom za potrebe korisnika iz telekomunikacijskog sektora. Prije dolaska u Combis, Goran je iskustva stjecao u tvrtkama Nove tehnologije te IBM Hrvatska, gdje je radio kao IT konzultant. 

 

Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te privodi kraju magisterij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Završio je brojne seminare i programe stručnih usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Rođen je 1977. godine u Koprivnici.
Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox