"Hrvatska u EU" - 17. studenog 2011. međunarodna konferencija u Osijeku

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i predsjednica vlade Jadranka Kosor otvorit će u srijedu u Osijeku, zajedno s predsjednikom Europske pučke stranke (EPP) Wilfriedom Martensom, jednodnevnu međunarodnu konferenciju „Hrvatska u EU“, priopćeno je iz HDZ-a.

 

Cjelodnevna konferencija okupit će veliki broj sudionika, među kojima su državni dužnosnici, predstavnici Bruxellesa, članovi EPP-a i stručnjaci Centra za europske studije.

Osim Kosor i Martensa, na panelima "Hrvatska - 28. članica Europske unije", "Hrvatska u EU - za i protiv" i "Mladi u EU", sudjeluju, između ostalih, ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, glavni pregovarač s EU Vladimir Drobnjak, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU Vesna Pusić, potpredsjednik Hrvatskog sabora Josip Friščić, saborski zastupnik i potpredsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović i šef Delegacije EU-a u RH Paul Vandoren.(Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox