Novi broj broj časopisa Poslovni savjetnik (studeni)

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske...jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!
Novi broj Poslovnog savjetnika, studeni (broj 125) je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika te na kioscima!

PoslovnI savjetnik je poslovni mjesečnik koji redovno izlazi već punih 11 godina u mjesečnoj otisnutoj i distribiranoj nakladi od 10 000 komada!  

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Razgovarali smo s Božidarom Andrijom Lukšom, vlasnikom i direktorom uspješne tvrtke Texel d.o.o. "Naša najveća prednost je potpuna predanost klijentu, a najvažnija je sinergija konzultatnskih i računovodstvenih usluga.", ističe Lukša.

Istražili smo koliko stranih studenata studira na našim učilištima, te jesmo li na dobrom putu da postanemo edukacijska destinacija.

Razgovarali smo i sa Sandom Lisičin, direktoricom centra Moje znanje koji je specijaliziran za učenje poslovnog engleskog jezika.

Tema broja je Darivanje u poslovnom svijetu ususret predstojećem periodu darivanja, krizi unatoč.

Što, kako, koliko i na koji način pokloniti pročitajte u temi novog broja!

Neke od ostalih tema o kojima smo pisali:

- Vještine uvjeravanja

- Prodaja kao način života

- 3 pitanja za udvostručenje prodaje

- Novi Zakon o zaštiti potrošača

- Obrasci za pokretanje stečaja nad dužnikom

Donosimo program konferencije Superprodavač koja će se održati u Zagrebu u hotelu Antunović 26. i  27.11.2015.

 

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske

Iza nas je 11 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita pretplatnika naše medijske grupacije. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linkahttp://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

 

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox