Novi hotel s 5 zvjezdica otvoren u Rapcu

Valamar Riviera predstavio novu uzdanicu svog portfelja - Girandella Maro Suites.


Hotel s pet zvjezdica Valamar Girandella Maro Suites sagrađen je u okviru Valamar Collection Girandella Resorta u Rapcu i predstavlja jednu od najvećih turističkih investicija ove godine u Hrvatskoj.

Iz Valamara navode da je time zaokružena njihova investicija u Rapcu u dva vrhunska ljetovališta vrijedna čak 635 milijuna kuna, što je ujedno i najveća investicija u hrvatskom turizmu.

S ovim hotelom otvorili smo i novih 150 radnih mjesta u destinaciji Rabac”, izjavio je Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac u Valamar Rivieri. Ukupno 149 obiteljskih apartmana opremljeni su svim dječjim potrepštinama i opremom, a uređen je i  zabavni kompleks Aqua Maro s bazenom za bebe i grijanim bazenom, kao i vanjski bazen.

Gradonačelnik Labina Valter Glavičić nije skrivao zadovoljsto Vlamarovim ulaganjem u Rabac.Ulaganje u Rabac privlači goste više platežne moći i pozicionira ga u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Investicija u ljetovalište višestruko koristi cijeloj lokalnoj zajednici. Otvaraju se nova radna mjesta.”

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox