Programerski tim iz Hrvatske osmislio novu generaciju on-line kviza

Hrvatska programerska tvrtka Biznea d.o.o. 1. listopada će predstaviti edukativni on-line kviz znanja Libertyno, koji će omogućiti igračima širom svijeta da se u ime svoje države, odgovarajući na pitanja iz opće kulture, natječu u znanju te se izbore za titulu „najpametnije države u svijetu“.

Libertyno predstavlja novu generaciju edukativnih on-line kvizova, osmišljenu upravo u Hrvatskoj. Radi se o multiplayer igri koja promjenjivim okruženjem omogućuje atraktivan role play, a od igrača osim posjedovanja bogatog općeg znanja traži vještinu i strategiju koja će biti važna za pozicioniranju na ljestvici najpametnijih.  Igrači će se za svoju poziciju boriti taktiziranjem na tri različite razine pitanja (laka, srednja i teška) u osam rubrika (Povijest, Geografija, Znanost, Umjetnost, Film, Glazba, Sport, Tehnologija) i uz pomoć dvadeset tzv. jokera koji će im, ako su taktički dobro iskorišteni, omogućavati dodatne pogodnosti tijekom igranja.

Igra se temelji na svakodnevnom prikupljanju bodova odgovaranjem na pitanja, koja svakog mjeseca iznova sastavljaju ugledni profesori, sociolozi i stručnjaci iz Hrvatske. Oni igrači koji žele osvojiti više bodova moći će igrati i „duele znanja“ po principu jedan-na-jedan, te će na taj način moći izravno kapitalizirati svoje znanje.

Natjecanje u Libertynu održavat će se na globalnoj razini, a jedan ciklus igranja koji će iznjedriti jednog pobjednika trajat će 30 dana. Libertyno je besplatni on-line kviz koji se igra bez rizika od internetskih virusa, spamova i oglasa. Jedina valuta koja će se uzimati u obzir je znanje, a proizvod je čista zabava koja će igračima širom svijeta omogućiti konstantno učenje i napredovanje na ljestvici najpametnijih osoba na svijetu.

Procjenjuje se da će Libertyno u prvih mjesec dana zaigrati preko 10.000 igrača širom svijeta, a već nakon prvih mjesec dana igranja i proglašenja prvog pobjednika bit će objavljena i prva ljestvica „najpametnijih“ država. 

Libertyno je osmislio Ivan Marić iz Hrvatske i to je njegova prva službena igra. Posjetite www.libertyno.com i registrirajte se kako bi ste vidjeli sve detalje o igri. (ps/jk) 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox