Redizajniran portal Poslovni savjetnik

Business Media Group iz Zagreba, izdavač poslovnih medija, za svoje tiskano  izdanje mjesečnik Poslovni savjetnik, izradio je redizajn istoimenog portala www.poslovni-savjetnik.com. Sučelje je prilagođeno i korištenju na tabletima te na pamentim telefonima.

Portal Poslovnog savjetnika je nadogradnja tiskanog izdanja časopisa i služi za pristup arhivskom sadržaju redovnog izdanja, te najnovijim poslovnim vijestima, ovog poslovnog mjesečnika koji ove godine obilježava 12 godina redovnog izlaženja. Na portalu Poslovnog savjetnika trenutno se nalazi oko 50 000 arhivskih tekstova i najnovijih vijesti poslovne tematike koji su podijeljeni u nekoliko rubrika s mogućnošću pretraživanja.

Portal objavljuje aktualne poslovne tekstove iz Hrvatske i svijeta te surađuje s oko stotinjak autora i novinara. Kontinuirano se sadržajno nadopunjuje, a pristup sadržaju portala www.poslovni-savjetnik.com je besplatan.

Redizajn portala Poslovni savjetnik je rađen na Drupal platformi koja već godinama u svijetu osvaja prva mjesta najboljih i najstabilnijih sistema na kojoj su, osim portala Poslovni savjetnik, rađeni i drugi poznati portali kao što su WarnerBross Records, The Economist, MTV, Grammy, White House Washington DC. Autor redizajna je Dalibor Martinčević iz Paf studia.

Redizajnirani portal nadopuna je tiskanom izdanju časopisa Poslovni savjetnik koji izlazi već 12 godina te koji će i dalje izlaziti kao mjesečnik u svom tiskanom obliku uz istoimenu multimedijalnu aplikaciju za Ipad uređaje.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox