Svi putevi vode u Dubrovnik... i iz njega

Croatia Airlines (CA) tijekom turističke sezone uvodi linije iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd, priopćeno je iz hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika. Od 21. travnja do 23. listopada prvi put u povijesti tvrtke zrakoplovi CA-a prometovat će na relaciji Dubrovnik - Atena i to triput tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Riječ je o povratnim redovitim letovima iz Zagreba preko Dubrovnika do grčke prijestolnice (i obratno) koji će putnicima iz Zagreba i iz Dubrovnika omogućiti izravnu povezanost s Atenom. Na liniji će letjeti zrakoplovi Airbus 319 kapaciteta 132 sjedala i Airbus 320 kapaciteta 162 sjedala.
Novost su i redoviti letovi između Dubrovnika i Venecije koji se uvode od 19. svibnja i traju do 23. listopada, četvrtkom i nedjeljom zrakoplovima Dash 8-Q400 sa 76 sjedala.

CA u ljeto ove godine, također prvi put u povijesti tvrtke, uvodi redovite međunarodne letove Dubrovnik - Beograd. Letovi su planirani od 20. lipnja do 7. rujna ove godine dvaput na tjedan, ponedjeljkom i srijedom, zrakoplovima Dash 8-Q400.

CA očekuje kako će nove linije iz Dubrovnika pridonijeti produljenju turističke sezone u Hrvatskoj i učvršćenju pozicije koju tvrtka ima u udruzi Star Alliance. (Hina/MJ)

 

 


 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox