Prepustite se osjećaju osvježavajuće hidratacije

28/09/2017

Kada je tijelo dehidrirano, prvo mjesto iz kojega crpi vodu upravo je - naša koža. Stoga je koža u stalnoj opasnosti od dehidracije – izvana pod utjecajem raznih vanjskih čimbenika, ali i iznutra uslijed dehidracije. Osnovni znakovi dehidrirane kože su dehidracijske linije na površini lica te oko očiju zbog kojih koža djeluje starije i umorno, te osjećaj neugode i zatezanja nakon umivanja.

Danas je jedan od najutjecajnih čimbenika koji utječu na dehidraciju kože, a time i njezinu ljepotu - onečišćenje iz okoline. Prašina, smog, dim cigareta, ispušni plinovi iz automobila... slabe zaštitnu funkciju naše kože i pospješuju njezino isušivanje, pa zaštita kože od onečišćenja postaje prioritet. 

Laboratorij NUXE stvorio nove i još savršenije formule kultne Crème Fraîche® de Beauté linije za intenzivnu hidrataciju kože, koje omogućavaju dehidriranoj i osjetljivoj koži novo, intenzivno 48-satno hidratantno djelovanje, kao i novi učinak protiv onečišćenja iz okoline. Nove formule kombiniraju nježnost biljnih mlijeka s visokotehnološkim ekstraktom alge, za potpuno novu definiciju učinkovite hidratacije, uz očaravajuće iskustvo mirisa i tekstura.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox