Sastanak 150 svjetskih sveučilišta u Pragu

07/09/2018

CEEMAN, međunarodno udruženje za razvoj menadžmenta u dinamičnim društvima slavi svoju 25. godišnjicu postojanja i 26. godišnju konferenciju u Pragu, koja se održava u razdoblju od 19. – 21. rujna. Tema konferencije „Redefiniranje izobrazbe u menadžmentu: Izvrsnost i relevantnost“ istražuje potrebu za promjenom u trenutnom smjeru globalnog razvitka menadžmenta. Očekuje se prisustvovanje otprilike 150 dekana, rektora, studenata i fakultetskog osoblja iz vodećih poslovnih škola i sveučilišta iz cijelog svijeta.


Sveučilište University of New York in Prague (UNYP), najveća visokoškolska institucija na engleskom jeziku u Češkoj Republici, je domaćin konferencije. Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Europskog Parlamenta i zamjenika Mgr. Tomáš Zdechovskýa te Ministarstva obrazovanja, mladih i sporta Češke Republike kao i  gradonačelnika Praga, Oldřich Lomeckýa.

Drago nam je što možemo održati 26. godišnju CEEMAN konferenciju u samom središtu Europe. Prag je dinamičan grad pun povijesnih ljepota, rastuće ekonomije sa jakim fokusom na obrazovanju i obrazovnim inicijativama. Jedan od dugotrajnih članova, sveučilište University of New York in Prague (UNYP) odigralo je odličnu ulogu domaćina. Partnerstvo je primjereno jer je sveučilište doista poštovanja vrijedna obrazovna institucija u Češkoj Republici,“ napomenula je Danica Purg, predsjednica CEEMAN-a i dekanica IEDC-Poslovne škole Bled. 

Sveučilište UNYP je počašćeno što se smatra ključnim partnerom CEEMAN-a, organizacije s četvrt stoljeća iskustava na području razvoja menadžmenta i osiguranja kvalitete. Partnerstvo je priznanje našoj predanosti uspjehu i kvaliteti, najkvalitetnijim obrazovnim programima na engleskom jeziku namijenjenima za tisuće studenata iz cijelog svijeta,”dodao je Sotiris Foutsis, izvršni upravitelj UNYP.

Na ovogodišnjim događanjima sudjelovat će dva ključna govornika, Roger Martin, koji je bio imenovan #1 svjetskim teoretičarom na području menadžmenta od strane Thinkers50 za 2017. godinu i Johan Roos, profesor menadžmenta i strategije u Hult međunarodnoj poslovnoj školi u UK-u i SAD-u. Gosp. Martin podijelit će s nama svoja mišljenja o redefiniranju obrazovnih programa na području menadžmenta i provokativnih razgovora “Izobrazba na području menadžmenta i tamna strana učinkovitosti“, a gosp. Roos istraživat će temu pod nazivom “Kako relevantno učiniti još relevantnijim.” Detaljni program i popis dodatnih govornika za događanja na trodnevnoj konferenciji nalazi se na CEEMAN web stranicama s događanjima.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox