Radionice Noć uvjeravanja: Kako moćno i uspješno komunicirati

10/02/2012

U skladu s poslovnim trendovima uštede vremena i financija tvrtka Ciceron komunikacije predstavlja nov i prilagođen koncept osobnog rasta i razvoja te usavršavanja prezentacijskih i komunikacijskih vještina namijenjen poslovnoj javnosti – Noć uvjeravanja.

Radionice pripremljene za Noć uvjeravanja svojevrsni su nastavak uspješne konferencije Moć uvjeravanja, a cilj je poslovnoj javnosti ponuditi mogućnosti umrežavanja i proširenja znanja o određenim temama na redovitiji i pristupačniji način, u obliku večernjih trosatnih radionica.

Mirela Španjol Marković, direktorica Ciceron komunikacija istaknula je važnost multidisciplinarnog pristupa obrazovanju poslovnih ljudi te zadaću edukatora da ljudima koji se obrazuju pruže širu sliku - holistički način usavršavanja u komunikaciji. “Naime, mi jesmo ono što komuniciramo, to je ono što nas određuje, i kako nas drugi vide. A biti uspješan u tome omogućava put k ostvarivanju životnih i poslovnih ciljeva. Radimo na izgradnji cijele strukture čovjeka, a ne na glancanju površine.” rekla je Mirela Španjol Marković

Noć uvjeravanja odvijat će se jednom mjesečno u terminima od 18 do 21 sat kako bi svi zainteresirani mogli prisustvovati bez izostajanja s posla.

Prva u nizu radionica bavit će se duhovnim buđenjem - temom koja sve više zanima prosječnog čovjeka koji se, pritisnut ekonomskom i duhovnom krizom sve više okreće sebi i traži putove samospoznaje. O tome kako primijeniti intuitivne te duhovne spoznaje u poslovne, ali i privatne svrhe, govorit će gost predavač Natalie Luks, osnivačica i voditeljica Škole svjesnog življenja. Održat će se u četvrtak 16. veljače 2012., u prostorijama CroArtPhoto Club, Gajeva 25, s početkom u 18 sati. Cijena sudjelovanje je 300 kuna.

 

 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox