1. Međunarodna konferencija medijatora jugoistočne Europe

U organizaciji Centra za mirenje Medijator i Udruge Hrvatska pomaže, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba  u listopadu će se u Zagrebu održati prva Međunarodna konferencija medijatora jugoistočne Europe.


Konferencija će obuhvatiti predavanje vrsnih stručnjaka s područja medijacije JI Europe o posebnostima i iskustvima u pojedinim državama s prijedlozima  načina na koje bi se medijacija snažnije implementirala u našu svakodnevnicu.

Drugi tematski blok predavanja posvećen je konkretnom korištenjem medijacije u rješavanju sporova u obitelji, radnim odnosima, trgovačkim odnosima, građanskim odnosima gdje će medijatori s ovog područja prikazati potencijale medijacije ostvarenju dobrih odnosa u konkretnim slučajevima.

Održat će se i Okrugli stol na temu Doprinos medijatora u izgradnji međusobnog povjerenja suživota i tolerancije na prostoru JI Europe.

Ono što je važno za medijatore u RH  koji su upisani u Registar izmiritelja u ministarstvu pravosuđa je obveza pohađanja edukacija kako bi ostali upisani u taj registar, a nakon sudjelovanja Centar za mirenje Medijator akreditirana institucija za mirenje izdat će im certifikat o obavljenoj dodatnoj obuci za medijatore.

Program konferencije i više inromacija možete dobiti na: www.medijator.com.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox