100 poslovnjaka na seminaru "Sprječavanje pranja novca"

U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik i časopisa Računovodstvo i porezi u praksi u zagrebačkom hotelu Antunović još jedan edukativni seminar okupio je 100-tinjak poslovnjaka. Tema je posvećena sprječavanju pranja novca.

 

Seminar obuhvaća upoznavanje s zakonodavnim okvirom sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, sektorske Smjernice Ministarstva financija za revizorska društva, samostalne revizore, fizičke i pravne osobe koje pružaju računovodstvene usluge i usluge poreznog savjetovanja, za odvjetnike i javne bilježnike itd.

Edukacija je namijenjena računovodstvenim servisima, revizorskim društvima, poreznim savjetnicima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, zaposlenima u bankama, kreditnim institucijama i društvima za osiguranje, mjenjačima, mirovinskim i leasing društvima, priređivačima igara na sreću i drugim obveznicima iz čl. 4. Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Predavač je vrhunski stručnjak diplomiran pravnik Božo Prelević, urednik portala Propisi.hr

Skripta sa seminara moći će se preuzeti poslije seminara na portalu www.racunovodsvo-porezi.hr temeljem pristupne šifre koja se nalazi na računu za kupljenu kotizaciju. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox