12. Mystery shopping dan - Kvaliteta usluge u maloprodaji

Već dvanaestu godinu za redom, Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge te posebnu pažnju posvećuje unapređenju iste u različitim sektorima poslovanja. Ove je godine, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, Mystery shopping dan fokusiran na primjere iz maloprodaje, a poprimio je i regionalni karakter te smo ponosni što će nam se pridružiti i kolege iz Slovenije. Kupnjom ulaznice za našu konferenciju, moći ćete besplatno posjetiti i konferenciju u Ljubljani na istu temu, ali s drugim govornicima i novim iskustvima.

Maloprodaja, kao vrlo specifična grana po pitanju velike fluktuacije kupaca te često i zaposlenika, posebno je interesantna za proučavanje kroz perspektivu kvalitete usluge. Izrazito je izazovno održavati željenu razinu kvalitete usluge u turbulentnoj svakodnevici, ali s druge strane, iz takvih iskustava možemo najviše naučiti. Ključne vještine o tome kako biti fleksibilan i dobro reagirati na tržišne promjene te zadržati kupce zadovoljnima i lojalnima, potrebno je stalno unapređivati. Odlični govornici nam svojim iskustvima i znanjima svakako mogu u tome pomoći.

Premijerno će se prezentirati rezultati regionalnog istraživanja GUEST (mjerenje kvalitete usluge u regiji) provedenog 2015. godine te rezultati istraživanja „Iš'o medo u dućan“ (mjerenje kvalitete usluge u maloprodaji u Hrvatskoj) provedenog ove godine.

Biti će vrlo interesantno poslušati iskustva iz Švedske koja će nam prenijeti direktorica i vlasnica najveće Mystery shopping agencije u Švedskoj te osnivačica MSPA Europe, stručnog udruženja mystery shopping agencija. Reći će nam kako uslugu i prodaju unapređuju velike tvrtke kao što su Acne, Camper, H&M i Lush.

Konferencija ima za cilj dati sudionicima mnogobrojne primjere uspješnih metoda za unapređenje prodaje kroz kvalitetu usluge koju zahtjeva današnji kupac. Sudionici će također prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge.

Susret je namijenjen svima koji žele naučiti kako postići zavidne rezultate, a pritom doprinijeti općem poboljšanju kvalitete usluge u Hrvatskoj.

Na konferenciji očekujemo 100-tinjak sudionika.

Nije važno biti bolji od drugih, važno je biti kvalitetniji!

SVOJE MJESTO OSIGURAJTE OVDJE: https://goo.gl/tRP0Yy

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox