6. FMCG Retail Summit

Šesti FMCG Retail Summit bit će održan 7. listopada u Plaza Event Centru pod sloganom Uniting the Retail World. Još danas su moguće prijave po povoljnijoj cijeni za rane prijave.


Prošlogodišnje izdanje zbog krize uzrokovane koronavirusom morali smo otkazati, a ove se godine konferencija vraća jača nego ikada.

Sudionici će kroz četiri programska segmenta (Think fast, Keep pace with people, What is new in Tech?, Future is bright) dobiti uvid u razmišljanja i potrebe modernog kupca, kao i strategije za osvajanje njihovih srca.

Kao Key Note speakera dovodimo ove godine Tonyja Durhama iz Velike Britanije, nezavisnog konzultanta, trenera i predavača na konferencijama i korporativnim događajima koji će pokazati kako s temom influencing shopper behaviour razumjeti način na koji kupci obrađuju informacije i ponašaju se u maloprodajnom okruženju.

Tony je razvio koncept regionalnih centara za prvi trenutak istine (FMOT) u kojima se sve relevantno znanje kupaca i najbolja prakse prema kategorijama mogu smjestiti i upotrijebiti za podizanje standarda u trgovinama.

U svijet neuromarketinga uvest će nas Dalibor Šumiga, specijalist za bihevioralni marketing i osnivač agencije Promosapiens – prve bihevioralne agencije u Adria regiji s temom Podsvijest kupuje, mi samo guramo kolica.

Svi sudionici imat će priliku sudjelovati u istraživanju u neurolaboraratoriju gdje će uz neuroznanstvenice, koristeći GSR, saznati podsvjesne reakcije na najpoznatije FMCG brandove u regiji.

Ove godine imat ćete priliku poslušati i Zorana Šimunića, predsjednika uprave Naše klasje koji će u prezentaciji Odluči, kreni i nemoj odustajati! pokazati koliko je bitan konstantan i kvalitetan rad s nečim što voliš, što onda rezultira i postajanjem predvodnikom u proizvodnji svježe tjestenine.

Ranu kotizaciju moguće je nabaviti do 17.09.2021. putem ove poveznice.

Kotizacija uključuje ručak, sudjelovanje u promotivnim akcijama sponzora, te materijal sa 6. FMCG Retail Summita.

Pridružite nam se i saznajte kako će izgledati dizajn, prezentacija i plasman proizvoda u razdoblju koje dolazi.

Konferencija će se održati u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox