6. nacionalna konferencija tajnica/ika u Zagrebu

Tradicionalni izbor i dodjela nagrada uz edukativnu konferenciju, najboljim tajnica/tajnika Hrvatske, u organizaciji tvrtke Heraklea, časopisa Tajnica.hr i Poslovni savjetnik

Požurite s prijavama, ograničeni smo na 100 sjedećih mjesta!

Posao tajnice/ika danas je nešto posve drugo od predrasude da joj/mu je jedina zadaća kuhanje kave i javljanje na telefon. Moderna je tajnica ili tajnik osoba koja mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Posao tajnice/ika nema veze sa spolom, iako ga prema nekim istraživanjima uglavnom obavljaju žene.

Stoga časopis Poslovni savjetnik s tvrtkom Heraklea d.o.o. šestu godinu za redom organizira izbor i dodjelu nagrada "NajTajnica.hr"-izbor najbolje tajnice/ika Hrvatske. Nagrada koja nosi naziv istoimene rubrike Tajnica.hr unutar časopisa Poslovni savjetnik. Procedura izbora je sljedeća - provodi se mystery calling - tajni kupci zovu i posjećuju tvrtke, šalju elektronske poruke tajnicama ili tajnicima te ih pitaju razna pitanja i traže određene informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje. Cilj je utvrditi koliko su tajnice ili tajnici ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima.

Na temelju provedenog istraživanja izabrat će se i dodijeliti nagrada "NajTajnica.hr", nagrada za najbolju ili najboljeg tajnika u Hratskoj za 2013. godinu koja će biti proglašena na 6. Nacionalnoj konferenciji poslovnih tajnica/ika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika u 21.2.2014. u Zagrebu, kongresni centar Antunović.

Nagrade će se dodijeliti u tri jednakovrijedne kategorije - NajTajnica.hr za male i srednje tvrtke, velike tvrtke i javne institucije.

Natjecanje je zaključeno, imena laureata možete saznati na samoj konferenciji 21.2.2014. u zagrebačkom hotelu Antunović.

Program konferencije možete pogledati na linku: http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/najTajnica_2014.pdf

Sponzori konferencije su Guerlain, dizajnerica Katarina Džale, Jadran tvornica čarapa, Promoplus, Poklonime.hr, Lapidarium zlatarna Mario, Stublić impex, Dora 98, Airfrance, cvjećarna Letizia, Bodycreator, stručni partneri projekta Heraklea, Gizmo i OfficeFIT by Mario Valentić.

PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 


 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox