8. Mystery shopping dan – „Upravljanje povratnim informacijama o kupovnom iskustvu“

Heraklea, jedina agencija u Hrvatskoj, specijalizirana za mystery shopping, u četvrtak, 15. ožujka 2012. godine na Svjetski dan Potrošača, od 8 do 14 h u Hotelu Antunović u Zagrebu organizira 8. Mystery shopping dan.

Nakon sedam uspješno organiziranih mystery shopping dana, s više od stotinu sudionika, na kojem su predstavljene razne mogućnosti i prednosti primjene mystery shoppinga u raznim djelatnostima, Heraklea i ove godine priprema novi koncept konferencije, ovaj puta s naglaskom na važnosti dobivanja i upravljanja svim povratnim informacijama od kupaca.

Projekt „Tajni gost na Lošinju“

 U prvom dijelu programa bit će predstavljen jedinstven inovativan projekt „Tajni gost na Lošinju“ kojeg će prezentirati gđa Durđica Šimičić, direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja te Kristina Žilić, voditeljica projekata u Heraklei. Nakon toga slijedi, kao poklon javnosti povodom 10 godina Herakleinog rada detaljan pregled kvalitete usluge u Hrvatskoj po pojedinim djelatnostima uz analizu uzroka i konkretne savjete za unapređenje koje će predstaviti Kristina Horbec, vlasnica i direktorica Heraklee.

U drugom dijelu programa bit će organiziran okrugli stol na kojem će sudionici iz financijskog sektora (Erste bank, OTP), automobilske industrije (Opel, Peugeot) te maloprodaje (Kozmo) zajedno s predstavnicima istraživačkih agencija (GfK, Hendal, Heraklea, Promocija Plus) raspravljati o svim prednostima i nedostatcima informacija prikupljenih korištenjem raznih istraživačkih metoda.

Prikupljanje povratnih informacija

 U trećem dijelu programa, koji je posvećen načinima prikupljanja povratnih informacija, bit će prikazani novi načini kojima brzo dolazi do kvalitetnih informacija te će se prikazati kako njima upravljati i za što sve mogu poslužiti. Manuela Šola će predstaviti Ping – Pong i temu „Prikupljanje povratnih informacija u funkciji izgradnje brenda“, a Eduard Bočkaj aplikaciju 555 pod motom „recite kako Vam je bilo i promijenite svijet na bolje“

S posebnim naglaskom na networking i ovog ćemo puta za sudionike organizirati speeddating networking u kojem će se svi sudionici moći međusobno upoznati već na samom početku konferencije. Jednog sretnika očekuje i besplatna kotizacija za drugu generaciju Heraklea Customer Service Akademije u vrijednosti od 11.900 kn + PDV. (PS/JK) 

Na konferenciji će se tradicionalno dodijeliti i Nagrada za posvećenost kvaliteti usluge jednom od Herakleinih klijenata koje je u 2011. u najvećoj mjeri unaprijedilo svoju uslugu. Nakon toga, sudionici će moći otkriti priču iza prvog hrvatskog koktela koji promovira hrvatski način života diljem svijeta, a predstavit će ga Marin Nekić, suvlasnik kluba Hemingway.

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox