Adeo POS – prva blagajna koja podržava Aircash kao način plaćanja

Adeo POS prva je blagajna koja prihvaća plaćanje mobilnom aplikacijom Aircash.


Informacija je to zanimljiva trgovcima koji što većim brojem načina plaćanja žele dospjeti do što većeg broja kupaca, ali i malim prodajnim mjestima koja žele fleksibilnost i mogućnost samostalnog izbora načina plaćanja koje će prihvatiti. Konkretno, plaćanje mobilnim aplikacijama poput Aircasha posebno je zanimljivo mini prodajnim mjestima koja zbog troškova infrastrukture nisu prihvatila plaćanje bankovnim karticama te u svijet negotovinskog plaćanja žele ući uvođenjem plaćanja mobilnim aplikacijama.

Sama procedura ovakve naplate putem blagajne je jednostavna - nakon što blagajnik izabere način plaćanja, na ekranu blagajne generira se QR kod kojeg korisnik potom može očitati mobilnom aplikacijom i platiti.

Uvođenjem novog načina plaćanja u Adeo POS nastavljamo s našom vizijom promoviranja mobilnih i beskontaktnih načina plaćanja u kojima vidimo budućnost trgovine. Nuđenjem što većeg broja načina plaćanja kupcima nudimo više slobode, a trgovcima da dođu do novih kupaca. U Aircash mobilnom novčaniku i sustavu plaćanja Aircash Pay vidimo veliki potencijal i sigurni smo da će ova mogućnost biti vrlo zanimljiva našim trgovcima. - rekao je Igor Vukmirović, direktor tvrtke Neoinfo koja je razvila navedenu blagajnu.

Aircash je prvi hrvatski digitalni Novčanik na kojeg korisnici mogu novac, u iznosima kojima žele, trenutačno i jednostavno uplatiti gotovinom ili Visa, Maestro i Mastercard kreditnim ili debitnim karticama, isplatiti novac u gotovini na bankomatima ili na prodajnom mjestu Aircash partnera, poslati prijateljima ili obitelji te plaćati račune za režije, usluge parkinga, cestarina, bonova, igara, lutrije i slično. Uvođenjem nove usluge Aircash Pay, omogućili smo našim korisnicima i partnerima, u suradnji s Neoinfom, plaćanje svih računa u trgovinama i web shop-ovima na brz, siguran i jednostavan način skeniranjem barkoda na računu jednim klikom. Tako smo našim partnerima osigurali novi kanal naplate, a korisnicima još jedan siguran način offline i online plaćanja računa u svakodnevnom životu. istaknuo je Stjepan Lučić, Voditelj odjela korporativnih komunikacija u Aircashu

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox