Agrokoru čak 18 pobjeda u istraživanjima kvalitete

Agrokor je osvojio čak 18 prvih mjesta po raznim kategorijama, u jedinstvenom QUDAL istraživanju kvalitete, QUDAL - QUality meDAL, koje je u Republici Hrvatskoj proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, što nije uspjelo niti jednoj drugoj kompaniji, brandu ili grupaciji u Hrvatskoj.

Od dvije stotine istraženih kategorija, hrvatski građani proglasili su Agrokorove proizvode i usluge najboljim u čak 18 kategorija. Tako je KONZUM osvojio QUDAL certifikat za najvišu razinu kvalitete lanca trgovina prehranom i općim potrepštinama, te lanca trgovina diskontnih cijena.

JAMNICA i JANA osvojile su kategoriju apsolutno najviše razine kvalitete gazirane i negazirane vode, dok je LEDO osvojio najvišu razinu kvalitete za sladolede, smrznuto tijesto, smrznuta gotova jela i smrznutu pizzu. Kuhinjska sol SOLANE PAG proglašena je najboljom u svojoj kategoriji.

PIK VRBOVEC osvojio je četiri QUDAL certifikata i to u kategorijama: šunka, pršuti, svježe pakirano meso, te mortadela, dok je ZVIJEZDA apsolutna pobjednica s osvojenih pet certifikata za najvišu razinu kvalitete i to po kategorijama margarin, ketchup, majoneza, biljno ulje i maslinovo ulje.

Priznanje za K-plus marku

Osim prvoplasiranih pozicija u 18 kategorija, Agrokorove kompanije osvojile su u određenim kategorijama, u jakoj međunarodnoj konkurenciji, iznimno značajna druga i treća mjesta.

Tako je primjerice Konzum  odnosno Konzumova web trgovina, odabrana kao drugoplasirana u kategoriji "Internet trgovina općenito", odmah iznad prvoplasiranog međunarodnog EBay-a. Posebice je zanimljiv i rezultat u kategoriji riže u kojoj iza prvoplasirane riže „Uncle Ben's“ na drugom mjestu slijedi Konzumova „Kplus“ riža.

Konzumova  Kplus marka jedina je robna marka koja je uspjela u QUDAL istraživanju kvalitete osvojiti jednu od prve tri pozicije u bilo kojoj od testiranih prehrambenih kategorija QUDAL istraživanja. (PS/JK) 

 

 

Foto: Pixsell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox