Air France povećava broj letova prema Kanadi i otvara 4.odredište - grad Quebec

Air France proširuje svoje usluge na Kanadu, drugo najveće tržište dugolinijskih letova, te će imati do 3 leta tjedno zrakoplovima Airbus A330-200 od 17. svibnja 2022. Prisutan u Kanadi od 1950. godine, Air France povezuje Pariz-Charles de Gaulle s Montrealom, Torontom i Vancouverom tijekom cijele godine, a od  17. svibnja 2022. će letjeti iz Pariza-Charles de Gaulle do međunarodne zračne luke Jean Lesage u Quebecu (YQB), s tri tjednog leta utorkom, četvrtkom i subotom.

Letove prema Quebecku će obavljati Airbus A330-200 opremljen novim putničkim kabinama, kapaciteta 224 sjedala (36 u Business, 21 u Premium Economy i 167 u Economy).

Quebec City, utvrđeno blago na rijeci Saint-Laurent

Quebec City je glavni grad kanadske pokrajine Quebec. Klasificiran kao mjesto UNESCO-ve svjetske baštine od 1985. godine, njegovo povijesno središte - Stari Quebec - jedini je utvrđeni grad u Sjevernoj Americi.

Nekada ulaz u Novu Francusku, Quebec City je sada živahni grad u kojem se festivali i veliki kulturni događaji održavaju tijekom cijele godine. Iznimni parkovi prirode u njegovoj regiji i na istoku pokrajine idealna su prilika za otkrivanje ljepote Quebeca na otvorenom.

Što možete očekivati na zrakoplovu Air France A330-200

Kabine Airbusa A330-200 Air Francea nedavno su potpuno preuređene kako bi svim putnicima ponudile najvišu razinu udobnosti. Opremljen Wi-Fi vezom dostupnom tijekom cijelog leta, ovaj zrakoplov nudi:

  • U poslovnoj kabini: sjedalo koje se pretvara u potpuno ravan krevet od 2 metra.
  • U Premium Economy kabini: fiksno sjedalo koje se naginje do 130° i nudi jedno od najširih sjedala na tržištu, kao i lumbalni oslonac.
  • In Economy: 118° nagnuto sjedalo s ergonomskom pjenom za sjedenje.

Sva sjedala opremljena su sustavom za zabavu najnovije generacije Air Francea koji nudi više od 1000 sati filmova, TV serija i drugih programa na velikim HD zaslonima osjetljivim na dodir. Dostupne su i pojedinačne USB utičnice kako bi svatko mogao napuniti svoje elektroničke uređaje.

Uz Air France Protect, rezervirajte putovanje s lakoćom

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France trenutno i do 28. veljače 2022. nudi potpuno izmjenjive karte za putovanja do 30. lipnja 2022. Više informacija potražite na: www.airfrance.hr

Zdravstvena obveza Air Francea

Zdravlje i dobrobit Air France putnika i osoblja u središtu su brige tvrtke. Air France je predan pružiti svojim putnicima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi njihovog putovanja.

Više informacija potražite na: www.airfrance.hr

 

Rezervacije se mogu izvršiti na airfrance.com ili kod putničkih agencija.

Više informacija o letovima pronađite na:  airfrance.traveldoc.aero

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox