Ambienta: Dodijeljena posebna priznanja i kristalne skulpture

Hrvatska gospodarska komora (HGK) dobitnik je posebnog priznanja i kristalne skulpture za najvišu razinu ukupnog nastupa na 37. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta, koji se od 13. do 17. listopada održava na Zagrebačkom velesajmu.

Posebno priznanje i kristalnu skulpturu za najuspješnije ambijentalno izlaganje dobila je zagrebačka tvrtka Gemma B&D, dok je priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa dobilo deset tvrtki.

Tri tvrtke dobitnice su pohvala za visoku razinu ukupnog nastupa, a dodijeljeno je i osam zahvalnica suradnicima i izlagačima Ambiente.

Dodijeljene i nagrade Mobil Optimum kojom se ocjenjuje kvaliteta proizvoda.

Zlatne plakete i diplomu Mobil Optimum dobile su četiri tvrtke - Bernarda iz Puščine za razvoj i primjenu novih materijala kod jastuka, PPS-Galeković iz Mraclina za asortiman izolacijskih i dekorativnih zidnih obloga od termo drva, Spin Valis iz Požege za namještaj od hrastovine za opremanje spavaćih soba te SVEA iz Slovenije za program kuhinjskog namještaja.

Srebrne plakete dodijeljene su tvrtkama Alples iz Slovenije, Eduro iz Zagreba, Inkea iz Zagreba i Site Kupres iz Samobora, dok su brončane plakete dobile tvrtke Azelija-Kupa iz Zagreba, Hrastico iz Pitomače, Inox S&M Bilić iz Novigrada i slovenska tvrtka Stilles.

Dodijeljene su i tri pohvale Mobil Optimum.

Na ovogodišnjoj Ambienti predstavlja se 450 izlagača od čega više od 180 iz inozemstva. (Hina)


Foto: www.zv.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox