Aminess preuzimanjem novog hotela širi poslovanje na Makarsku

Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju, a s novim hotelom Aminess sada može ugostiti više od 13 000 gostiju dnevno


Turistička kompanija Aminess d.d. službeno je preuzela upravljanje nad novim hotelom Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj. Aminess Khalani Beach Hotel u većinskom je vlasništvu Auctor grupe, dok će za upravljanje biti zadužen Aminess d.d. koji je također dio grupe. Hotel je još uvijek u izgradnji, a otvaranje se planira za sezonu 2022. godine.

Aminess Khalani Beach Hotel bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju, a zahvaljujući ovoj akviziciji Aminess će zaposliti 200 novih zaposlenika.

Izrazito smo sretni i ponosni što brend Aminess dodatno širimo na području Dalmacije. Makarska je izuzetno značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti Hrvatske te smo sigurni da će i naš hotel doprinijeti daljnjem kvalitativnom razvoju grada Makarske. Sigurni smo da ćemo preuzimanjem i vođenjem Aminess Khalani Beach Hotela ponuditi i osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo svih naših domaćih i stranih gostiju. Naša je ključna misija izvrsnost u turističkom sektoru što nas motivira da razvijamo sve destinacije u kojima Aminess djeluje te da paralelno podižemo kvalitetu naših smještajnih objekata kroz investicije i edukacije zaposlenih, izjavila je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa

S Biokovom iza leđa i veličanstvenim pogledom na more i otoke, Aminess Khalani Beach Hotel dotiče vrhove hedonističke ponude Dalmacije, te će moći primiti gotovo šesto gostiju. Imat će 299 moderno opremljenih soba, obiteljskih soba i suiteova, od kojih će većina imati balkon s pogledom na more, a neke i whirlpool. Smješten je na jadranskoj obali, nadomak Makarske, a imat će tri vanjska bazena, te wellness i SPA centar koji će se prostirati na 1.600 m2 i uključivati unutarnji bazen te teretanu. Uz to, hotel će imati tri restorana, lobby bar, tri bara na bazenu te krovni bar i tri kongresne dvorane. Sadržavat će i dječje igraonice, vrhunske dječje animacijske programe, te atraktivnu plažu s beach barom.

U protekle je dvije godine Aminess proširio poslovanje na otok Krk te na južnu Dalmaciju, točnije Korčulu i Orebić. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi tako se trenutno nalazi 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 5.149 smještajnih jedinica.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox