Arena centar se širi

Goran Stanzl/PIXSELL

Otvaranjem preuređenih i proširenih trgovina Intersport i Stradivarius, dovršena je prva faza proširenja Arena Centra u sklopu koje je i do sad najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli dodatno proširen za približno 2.000 m2 od planiranih 5.500 m2.


Renovacija Arena Centra počela je u siječnju ove godine, a sve kako bi se odgovorilo na veliki interes brendova za prostorom u Arena Centru. U sklopu prve faze renovacije relocirano je 10 trgovina, a renovaciju centra mnoge su trgovine iskoristile kako bi osvježile vlastite koncepte te proširile ponudu na većim kvadraturama.

Do kraja godine očekuje se dovršetak druge faze preuređenja koje će donijeti dodatnih 3500m2, kao i ulazak novih brendova u Arena Centar.

U 2019. godini planira se i otvorenje retail parka ispred zapadnog dijela centra što će Arena Centru donijeti novih 8000 m2 prodajne površine. Tim zahvatom dodatno će se osnažiti cijela shopping destinacija.

 „Ovako značajno ulaganje prije isteka prvog desetljeća centra nije uobičajeno i pokazatelj je važnosti i uspješnosti Arena Centra na tržištu. Na proširenje smo se odlučili zbog velikog interesa novih brendova za ulazak u Arena Centar, ali i zbog zahtjeva postojećih zakupaca za proširenjem svojih trgovina. To je i najbolji pokazatelj odličnog poslovanja trgovaca u Arena Centru kao i popularnosti Arena Centra među kupcima. Od samog otvaranja mi smo strateški fokusirani na zadovoljstvo i vjernost kupaca, čije interese i tijekom ovog preuređenja stavljamo na prvo mjesto.“ rekao je Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra. 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox