Bandić: Upravi Zagrebačkog holdinga hitno treba izmjeriti temperaturu

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić opovrgnuo je tvrdnje da će besplatne izvanredne linije ZET-ovih autobusa za zagrebačka groblja dan uoči i na blagdan Svih svetih koštati grad, odnosno građane oko dva milijuna kuna.

Grad Zagreb platit će stvarne troškove, a očekujem da će taj trošak biti jako mali, skoro ništa, rekao je Bandić dodavši kako će reći koliki je kad dobije fakturu. Na upit novinara da u Zagrebačkom holdingu kažu kako su im izvanredne linije dodatni troškovi, Bandić je odgovorio kako u holdingu ne kreiraju politiku nego provode politiku grada - oni vrše servis javnog prijevoza i zato ih plaćaju građani i grad Zagreb.

Ako netko plaća godišnju ili mjesečnu kartu, odnosno pokaz, naplaćivati ljudima posebno prijevoz, je ravno ludilu. To se nikad nije radilo, niti će se raditi dok sam ja gradonačelnik, rekao je Bandić. Kazao je kako "ljudske bedastoće nemaju granica". Trebalo bi Upravi Zagrebačkog holdinga i šefu podružnice ZET-a izmjeriti temperaturu, pod hitno. Ja ne razumijem što je ljudima, vjerojatno su taj dan imali temperaturu, rekao je Bandić.

Na pitanje novinara je li im to rekao, Bandić je odgovorio da govori javno. (Hina/jk) 

 

 

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox