Be nice! – Obertauern dočekuje zimu uz repere "Culcha Candela"

Četvorica uvijek dobro raspoloženih repera iz skupine "Culcha Candela" na otvaranju skijaške sezone u Obertauernu 27. studenog 2015. predstavlja najnovije hitove.

Nakon tri se godine kreativne stanke dečki iz Berlina vraćaju – prema vlastitim riječima "s..nje, ali happy" – s novim albumom "Candelistan", koji izlazi krajem kolovoza. 20. listopada kreću na istoimenu turneju kojoj će vrhunac, ne samo onaj geografski, biti nastup na "Open Air" koncertu na otvaranju sezone u Obertauernu.

Karakterističnom mješavinom hiphop-reggae glazbe i ljetnih latino ritmova, začinjenu zabavom i humorom s dobrom dozom autoironije, ova cool multi-kulti skupina savršeno pogađa ugođaj, zvuk i ritam koji su potrebni za ludi tulum u snježnom okruženju „Schneeschüssel“ – Snježne posude – regije Salzburger Land. Na nastupima uživo četvorka uvijek pokazuje najbolja izdanja, od svog osnutka 2002. Culcha Candela je već više od 900 puta nastupila pred publikom. Fanovi se u svakom slučaju već mogu veseliti spektakularnom i razuzdanom live nastupu.

Johnny Strange, Don Cali, DJ Chino i Itchy svojoj publici šalju i vrlo ozbiljnu poruku: "Be nice!", tako glasi jednostavno i jedino pravilo u Candelistanu, zemlji čudesa. Tog se zahtjeva i sami drže, četvorica glazbenika zalaže se za toleranciju, susretljivost i empatiju, angažirani su u društvenim projektima i dižu svoj glas protiv rasizma i ksenofobije.

„Absolutely nice“, tako ljubitelji skijanja i ovisnici o snijegu opisuju fenomenalne uvjete za zimski sport u Obertauernu. Između 1.630 i 2.313 metara iznad razine mora, od studenog do svibnja vlada zima. Svaka smještajna jedinica nudi lagano uključivanje u 100 km izvrsno pripremljenih alpskih skijaških staza. S doručka požurite izravno na stazu, a poslije također vrlo jednostavno na après ski .

Detalji i informacije o ulaznicama na www.obertauern.com, info@obertauern.com

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox