Bebić: Dva mjeseca nisam bio u središnjici HDZ-a

Na pitanje o tome da li je vikao na kolege u središnjici HDZ-a i tvrdio da su svi znali za crne fondove, Luka Bebić odbacio je danas medijske napise. Istaknuo je da već dva mjeseca nije bio u središnjici HDZ-a.

U stanci okruglog stola Partnerstvo za otvorenu vlast novinari su Bebića pitali za komentar medijskih napisa o navodnom raskolu u HDZ-u te koji su to glavni prijepori u stranci, na što im je odgovorio da napise u medijima nije pročitao i da ih ne može komentirati, te da ne zna za prijepore u stranci jer tamo nije bio još od završetka saborskog zasjedanja. Dakle, u središnjici nisam bio, ne zato što nisam htio, nego zato što sam jedno vrijeme bio bolestan i nisam bio na nekim sastancima, tako da ništa ne mogu reći što se tamo posebno događa u zadnja dva mjeseca najmanje, rekao je Bebić novinarima.

Bebić: sve što mi se stavlja u usta je obična izmišljotina

Na novinarsku tvrdnju da je jedan visoki izvor iz HDZ-a potvrdio da je Bebić rekao da su svi sve znali, on sam kaže da je ono što je rekao jučer objavljeno i da je to točno. Ono drugo nijednu jedinu riječ nisam rekao i sve što mi se stavlja u usta je obična izmišljotina, a ja izmišljotine, pogotovu neprovjerene stvari, ne komentiram, zaključio je Bebić. Mediji su, pozivajući se na osobu blisku predsjednici stranke i vlade Jadranke Kosor, objavili da je Bebić na sastanku vodstva HDZ-a vikao toliko "da su se tresli zidovi" u HDZ-ovoj središnjici te tvrdio da su svi u vodstvu znali za crne fondove ali ne i o razmjerima koje je to poprimilo. (Hina/HT)

 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox