Besplatni mobilni shopping vodič hit među kupcima

U samo 19 dana od izlaska na tržište i samo pet dana na iTunes store-u, nova hrvatska mobilna aplikacija iQponTM popela se na prvo mjesto iPhone-ovog marketa i pretekla veliki Facebook sa preko 2000 downloada u jednom danu!

Uz slogan “Kupuj pametno, štedi ludo!“, besplatni mobilni shopping vodič omogućuje potrošačima popuste na razne proizvode i usluge diljem Hrvatske, nudeći specijalne ponude velikog broja ponuđača poput najvećih brandova i trgovačkih lanaca kao što su Mercator, Diona, Metro, Cinestar kina do lokalnih poliklinika, noćnih klubova, frizerskih salona, kafića i restorana.

 

U ovom trenutku iQponTM nudi preko 300 jedinstvenih ponuda (kupona) koje je kreiralo 35 brandova, a u narednih 20 dana broj brandova i kupona će se udvostručiti te će korisnici moći iskoristiti popuste u poznatim trgovinama poput Bille, Pume, Manga,  Irisa, Bate, Toma Tailora, Nike…iQpon aplikacija potpuno je besplatna i može se downloadirati sa gotovo svih smart phone marketa kao što su Ovi store (Nokia), Android market (Samsung, HTC, Sony Ericsson, LG...) i iTunes store (iPhone). (PS/JK) 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox