Božićne radosti na Zrinjevcu za djecu

U sklopu Adventa na Zrinjevcu, koji se održava u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba kao dio projekta Advent u Zagrebu, na maloj pozornici krenuo dječji program, namijenjen najmlađim posjetiteljima Zrinjevca. Program čine razne radionice i predstave, a interes djece je, kao i prošle, ove godine velik.

Dječji program se održava utorkom, subotom i nedjeljom, u jutarnjim i popodnevnim terminima, a čine ga lutkarske predstave «Medo», «Bubi» i «Roda», koje kroz igru s lutkama, predmetima, zvukovima i riječima mlađima približavaju svijet koji tek upoznaju. Interes djece potiče i program čitanja najljepših bajki, kao i Fora Radionice, koje im na zanimljiv te vrlo zabavan način tumače prirodne znanosti i svakodnevne pojave. Usto, valja naglasiti i najmlađima omiljeno, tradicionalno fotografiranje s Djedom Božićnjakom koji je čest gost Adventa na Zrinjevcu, kao i vožnje u kočiji te druženje s ponijem Dorijanom.

Svi posjetitelji Zrinjevca mogu svakodnevno uživati u pomno biranom programu, obradovati svoje najdraže poklonima i brojnim delicijama, zasladiti se blagdanskim kolačima, zagrijati se čajem i čokoladom, a oni malo stariji popiti neizostavno kuhano vino. (PS/LP)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox