Business Media Group-i prestižno međunarodno priznanje za doprinos promociji poduzetnišva „Stvaratelji za stoljeća“

Nagradu "Stvaratelji za stoljeća" u Dubrovniku će primiti Sandra Mihelčić, direktorica i osnivačica Business Media Group-e (www.business-media-group.com)

Cilj projekta "Stvaratelji za stoljeća" u organizaciji Međunarodnog foruma Perspektive, javno je odavanje priznanja osobama, tvrtkama i institucijama koje su najzaslužnije za doprinos razvoju poduzetništva u jugoistočnoj Europi, kao i usmjeravanje pozornosti šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice čiji su rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.
U periodu od 01. 06. 2015. (do 31. 01.) 2016. godine, na temelju jasnih i transparentnih kriterija, fazno provodila se procedura predlaganja kandidata za dodjelu nagrada i priznanja najzaslužnijim za razvoj poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe, u 5 kategorija. 184 predlagača predložilo ukupno 469 kandidata iz 10 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija i Srbija). Potom je neovisnom međunarodnom dvanaestočlanom Komitetu za dodjelu nagrada i priznanja dostavljeno 105 prijedloga kandidata na dalje razmatranje i odlučivanje. Svaki kandidat, da bi postao laureat, morao je dobiti 2/3 glasova članova Komiteta – dakle, najmanje 8 glasova.
 

Komitet za dodjelu nagrada i priznanja donio odluku o dodjeli PRIZNANJA ZA DOPRINOS PROMOCIJI PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ i Društvu „BUSINESS MEDIA GROUP“ (CENTAR ZA MANAGEMENT I SAVJETOVANJE d.o.o. / CENTAR ZA RAČUNOVODSTVO I FINANCIJE d.o.o.), Zagreb, Hrvatska i gospođa SANDRA MIHELČIĆ, osnivačica i direktorica Društva koja će ovu prestižnu nagradu primiti u dubrovačkom hotelu Sheraton, 5.3.2016.  

„Osnovni cilj održavanja Regionalnog summita poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“ je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju poduzetništva“. prof. dr. Jugoslav Jovičić, predsjednik programskog savjeta Regionalnog summita poduzetnika 

„Paralelnim ali samostalnim Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“, želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme“. prof. dr. Siniša Zarić, predsjednik Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja SZS

Svečanost dodjele nagrada i priznanja te Summit „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ bit će održana u Dubrovniku, hotel Sheraton, 4., 05. i 06.03. 2016. godine uz nazočnost predsjednika država, ministara, premijera, diplomata, menadžera, poduzetnika, predstavnika medija i drugih uvaženih gostiju.


Organizatori planiraju da će Svečanosti dodjele nagrada i priznanja prisustvovati oko 200 uzvanika.
Bit će pozvani:
Predsjednica RH i predsjednik Vlade RH;
ministri za poduzetništvo i privredu / gospodarstvo / poljoprivredu / turizam zemalja iz kojih su laureati;
pripadnici diplomatskog zbora – diplomatskih misija u RH zemalja iz kojih su laureati;
druge uvažene osobe iz javnog života te
predstavnici /direktori i urednici/ značajnijih medija i
nevladinih organizacija iz Srednje i Jugoistočne Europe.
Radna verzija programa je u privitku (PS/SŠ)

Program je u nastavku:

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox