Canon predstavio inovativan i snažan projektor LV

Canon Europe predstavio je najnoviji vodeći model projektora u svojoj ultraprenosivoj seriji LV. Canon LV-8320 odlikuje se funkcijama za podijeljen prikaz, objektivom sa zumom od 1,6 x i podrškom za HDMI (ulazne slike visoke razlučivosti, primjerice Blu-ray) te je riječ o dosad najsofticiranijem i najfleksibilnijem Canonovu projektoru iz linije LV.

 

LV-8320 nudi slike s oštrim detaljima i sjajne, jasne projekcije svjetline 3000 lumena, a njegova razlučivost širokog formata (1280 x 800) podržava prijenos prezentacija s prijenosnih računala i drugih izvora sa širokim zaslonom.

Canon LV-8320 spoj je visokih performansi i prenosivosti, što ga čini iznimno fleksibilnim uređajem. Objektiv sa zumom od 1,6 x omogućuje projiciranje slika od 250 cm na udaljenosti od 2,5 m do 4,1 m, čime se korisnicima omogućuje veća sloboda pri odabiru mjesta na koje će ugraditi ili smjestiti projektor. Zbog toga je LV-8320 idealan za većinu okruženja, čak i za prostorije u kojima postoje prepreke, npr. namještaj koji blokira pogled, ili koje na stropu imaju ventilacijske otvore.

LV-8320 odlikuje se i najvećim brojem priključaka među svim ultraprenosivim modelima iz linije LV. Drugim riječima, korisnici mogu projicirati sadržaje s digitalnih uređaja koji obuhvaćaju računala i videopogone, reproduktore DVD i Blu-ray diskova, digitalne fotoaparate i digitalne videokamere.

''Slika pokraj slike''

Canonovi će korisnici prvi put imati priliku gledati projekcije s podijeljenim prikazom na zaslonu te tako povećati atraktivnost prezentacija. Korisnicima su na raspolaganju način prikaza "slika u slici", u kojem se mali dio jedne slike projicira unutar veće glavne projekcije, te "slika pokraj slike", u kojem se zaslon dijeli u dvije polovice jednake veličine. Ta funkcija korisnicima omogućuje da, primjerice, aktiviraju prikaz videozapisa ili dokumenta bez izlaska iz prezentacije.

LV-8320 sadrži i ugrađeni zvučnik od deset vata te linijski stereo audiopriključak koji omogućuje povezivanje s vanjskim pojačalom radi bolje kvalitete zvuka.

Canon LV-8320 nudi bolju energetsku učinkovitost zahvaljujući pametnom sustavu upravljanja lampom kojim se smanjuje potrošnja energije. Tom se tehnologijom izlazna jakost lampe automatski prilagođava svjetlini projicirane slike, pri čemu korekcijska tehnologija uravnotežuje reprodukciju boja. Projektor se odlikuje i produljenim vijekom trajanja lampe od čak pet tisuća sati, filtrom koji se može pohvaliti vijekom trajanja od čak 5500 sati te potrošnjom energije od manje od jednog vata u stanju pripravnosti.

Ekonomičnost

 LV-8320 jedan je od najinovativnijih projektora dostupnih u cjenovnom rasponu koji je još uvijek pristupačan malim i srednje velikim tvrtkama, školama i fakultetima. Svoju tehnologiju razvijamo tako da ispunjava dinamične potrebe korisnika, a naša postojeća linija proizvoda LV dokazuje da postoji Canonov projektor za svako poslovno okruženje - izjavio je Julian Rutland, Canonov direktor za proizvode i rješenja za vizualnu komunikaciju.

Kao i svi modeli iz linije LV, Canon LV-8320 ekonomičan je uređaj. Ujedno je i iznimno prenosiv jer se odlikuje kompaktnim i laganim dizajnom zahvaljujući kojemu teži tek 3,4 kg. Canon LV-8320 bit će dostupan diljem Europe od kolovoza 2011. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox