Češka nacionalna televizija u posjeti Valamaru

Početak sezone u Hrvatskoj ovih su dana došli zabilježiti i novinari češke nacionalne televizije Česká televize. U sklopu svog posjeta hrvatskim destinacijama, češki novinarski tim posjetio je i Valamarove objekte Lanterna Premium Camping Resort i Valamar Collection Marea Suites 5*.


Novinarski tim ovom je prilikom bio smješten u mobilnim kućicama u kampu Lanterna gdje su se susreli s češkim gostima koji su izrazili veliko zadovoljstvo svim uvjetima koje im pruža smještaj u Valamaru. Posebno su bili oduševljeni i novom uslugom Valamara Valfresco direkt, online trgovine i dostave svježih namirnica, potrepština te polugotovih i gotovih jela koja se gostima dostavljaju direktno na parcelu ili u njihovu mobilnu kamp kućicu. Novinari su se potom uputili u obiteljski resort 5* u kojem su se mogli uvjeriti i u visoke standarde sigurnosti i kvalitete koju nudi hotelski smještaj u Valamaru.

Novinarska ekipa je izvijestila i o lakoći putovanja do Hrvatske s obzirom da su unaprijed ispunili podatke putem entercroatia.mup.hr i bez čekanja i poteškoća stigli na željene destinacije u Hrvatskoj, a ovim su putem pozvali svoje sugrađane na dolazak u Hrvatsku kao sigurnu destinaciju za odmor ovoga ljeta.

Kako izgleda iskustvo gosta od dolaska i tijekom njegovog boravka u Valamarovim kampovima može se pogledati i na videu. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox