Cetinski opovrgnuo primanje provizije od 2,5 milijuna kuna

Mirko Cetinski opovrgnuo je danas da je protuzakonito posredovao u kupnji zemljišta i od prodavatelja primio posredničku proviziju od 2,5 milijuna kuna te time oštetio kupca - "Kermas ulaganja" d.o.o. u vlasništvu Danka Končara.

 

Tvrdi da Končar ne govori istinu te da se tom prijavom želi osvetiti zbog svega što je o njemu izjavio u medijima. Znakovitim pak ocjenjuje da je kazneni progon protiv njega slijedio pošto je podnio tužbu protiv Danka Končara i Kermas ulaganja d.o.o. zbog prijevare vezane uz kupnju poslovnih udjela u "Glasu Istre".

 

Također navodi kako je sve počelo kad se njegova supruga, kao članica uprave "Kermas ulaganja" d.o.o., usprotivila Končarevim dubioznim poslovima i planovima, zbog čega ju je on, kaže, odlučio diskreditirati.

 

Izmislio je kako ga je poslovno oštetila pa je, zato što je moćna i utjecajna osoba, pokrenuo protiv nje kazneni postupak i medijski linč - ističe Cetinski i kao laž ocjenjuje navode da su on i njegova obitelj "kupili stanove u Americi i Italiji, razvili poslove u Kini te da imaju milijune na računima u stranim bankama". (Hina/dk)

 

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox