CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji

CineStar Osijek, najveće kino u slavonsko-baranjskoj regiji  svojih 9 digitalnih dvorana otvara u osječkom centru Portanova 24. ožujka. To je sedmi muiltipleks kojeg tvrtka Blitz-CineStar otvara u Hrvatskoj, a prvi na području istočne Hrvatske.

 

Svih 9 dvorana je u potpunosti digitalizirano, a čak 5 je opremljeno Real D 3D tehnologijom. Pored za CineStar uobičajenih vrhunskih tehnoloških standarda i potpune komocije posjetitelja, CineStar Osijek donosi i neke apsolutne novosti za ovaj dio Europe, što je postalo tradicija kod otvaranja svakog novog multipleksa CineStar u Hrvatskoj.
U Osijeku tako dobivamo prvu Extreme dvoranu u kojoj je već instalirano najveće filmsko platno u Osijeku dimenzija 110 m², na koje će se slika projicirati iz najmodernijeg Barco DP2K-32B projektora koji je zaslužio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najsvjetliji kino projektor na svijetu. Druga novost su specijalno dizajnirana VIP sjedala koja se nalaze u zadnja dva reda svake dvorane. VIP sjedala su većih dimenzija, izvedena su u koži i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić. U multipleksu Osijek nalazit će se ukupno 172 VIP sjedala. (PS/JK)

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox