Coca-Coli HBC Hrvatska treći put dodijeljen Indeks DOP-a

Coca-Cola HBC Hrvatska na današnjoj je svečanoj skupštini sazvanoj u povodu 15. obljetnice Hrvatskoga poslovnog savjeta za održivi razvoj dobila nagradu Indeks DOP-a za društveno odgovorno poslovanje u kategoriji velikih tvrtka. To je treći put da tvrtka dobiva tako važno priznanje.

Promicanje i razvoj društveno odgovornoga poslovanja na temeljima održivoga razvoja i dalje će biti temelj našega poslovanja. Ponosni smo što su naša nastojanja već treći put, a drugu godinu zaredom, prepoznata i nagrađena Indeksom DOP-a, izjavila je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska Boška Trbojević.

Indeks DOP-a sustav je ocjenjivanja odgovornih praksa u poslovanju hrvatskih tvrtka, a ujedno i nagrada koju jednom godišnje u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtka zajednički dodjeljuju Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj. Indeks DOP-a nastao je po uzoru na slične svjetske indekse, a određuje niz kriterija za ocjenjivanje u šest osnovnih područja: ekonomskoj održivosti, uključenosti društveno odgovornoga poslovanja u poslovnu strategiju, radnoj okolini, zaštiti okoliša, tržišnim odnosima i odnosima sa zajednicom. (PS/JK) 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox